Skal du med på fællesbilledet i 2025 ??
Skal du med på fællesbilledet i 2025 ??

Tilmelding til 2025

Kør med Tour De Taxa fra Skælskør til Paris fra den 18. til den 25. juli 2025
 
FORHÅNDSTILMELDING ÅBNER SNART
 
Drømmer du om en cykel oplevelse for livet, så har du nu muligheden, samtidig med at du støtter en god sag, nemlig Julemærkehjemmene.
 
Du kan cykle med et af de mange Tour de Taxa hold til Paris.
I 2025 cykler Tour de Taxa Team Vest- & Sydsjælland fra Skælskør til Paris gennem Tyskland, Holland og Belgien inden vi kører ind i Frankrig.
 
Turen slutter med at vi kører op ad Champs-Élysées, rundt om Triumfbuen, før vi ender ved Eiffeltårnet.
 
Det er en del af touren, at der er mulighed for at blive i Paris til søndag den 27. juli 2025 og se afslutningen på Tour de France - forhåbentlig med Vingegaard på podiet.
  
Turen er på ca 1.300 km med 7.000 højdemeter fordelt over 8 etaper. Det giver et dagligt gennemsnit på ca 160 km, så der er tid til at hygge på bagsmækken efter hver etape.
 
Der vil blive holdt infomøde i september/oktober 2024.
På mødet vil vi gennemgå hele forløbet frem til, vi står i Paris; herunder også en gennemgang af den træning, der vil blive gennemført.
 
Fællestræningen starter i begyndelsen af marts 2025 og der vil være træning onsdag kl 17.00 og lørdag/søndag kl. 09.00.
 
Der vil også være 1-2 weekend træninger i løbet af foråret.
 
Vi vægter socialt samvær, godt humør og god træning højt. Vores motto er at vi starter sammen og vi kommer hjem sammen, for det vil være en holdpræstation at komme til Paris.
 
Vi cykler på vores egne cykler, og der er ingen krav om, at du kommer med sponsorer, men da vi cykler til fordel for børn på Julemærkehjem i Danmark, er ethvert sponsorat selvfølgelig kærkommen.
 
Har du spørgsmål, så kontakt endelig Sportschef og Holdkaptajn Martin Jørgensen på mail sydsj@tourdetaxa.com eller stil dit spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.