322.425 kr. til Julemærkefonden

Tour de Taxas 3 cykelhold cyklede i juli til Paris på 8 dage til fordel for Julemærkefonden. Hold Vest, Hold Øst og Hold Sydhavsøerne.

Holdene startede fredag d. 13. juli fra henholdsvis, Aarhus, København og Lolland. En tur på ca. 1.300 km.

Ole Kibsgaard (kendt fra Vild med dans, Shubidua, Kaj og Andrea m.m.) var med på Hold øst og han har, på vegne af Tour de Taxas 3 cykelhold, overrakt en check på kr. 322.425 til Julemærkefondens Direktør Søren Ravn Jensen og Souschef Hanne Nilsen.

Beløbet er årets overskud og bidrag fra sponsorerer efter Touren til Paris.

Overrækkelsen fandt sted i Restaurant Grøften i Tivoli, København, fredag d. 14. september.

Tilstede ved overrækkelsen var fra Tour de Taxa foruden Ole Kibsgaard fra Hold Øst bl.a. Gitte Haahr Fornitz, rytter og styregruppemedlem for Hold Sydhavsøerne, og Flemming Faaborg, styregruppemedlem Hold Vest.

Ole Kibsgaard udtaler:
"Touren til Paris har været en spændende oplevelse. Cykling er god motion og skånsom for leddene så det er meget godt for en mand i sin bedste alder. Det var også motiverende under forårets trænings pas og under touren til Paris at vide at man er med til at støtte Julemærkefonden".

Gitte Haahr Fornitz udtaler:
"Jeg var med på touren fra København sidste år, som en af to madmødre. Jeg blev grebet af stemningen på holdet og besluttede, det ville jeg også prøve. Jeg fik ret hurtigt samlet et hold på sydhavsøerne til 2012 touren og anskaffet mig en racercykel og startede så med træningen. Vi har haft en fantastisk stemning på holdet og nydt godt af stor opbakning i lokalområdet bl.a. i form af bidrag fra lokale sponsorer".

Flemming Faaborg udtaler:
"Det er en fornøjelse at se det projekt, som vi startede for 3 år siden i Aarhus med et hold, nu har udviklet sig til at vi i år har haft tre hold af sted til Paris. Det betyder, ud over oplevelsen og at komme i god form for den enkelte deltager, naturligvis også at vi i år er i stand til at overrække en større check til Julemærkefonden. Dette ikke mindst takket være vores nye hold fra sydhavsøerne, som har været meget ihærdige på sponsorfronten".

Julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen udtaler:
"Vi er naturligvis glade for dette bidrag til Julemærkehjemmenes arbejde. Som alle ved bliver der skrevet færre julekort end tidligere og dermed solgt færre Julemærker, så det er vigtigt at vi kan opnå bidrag fra så mange alternative kilder som muligt. Derfor er vi også glade for at Tour de taxa er med til at give opmærksomhed om vores arbejde i sommerhalvåret hvor vi ellers ikke bliver omtalt så meget".