På vej mod Løgstør efter ophold på Grenen
På vej mod Løgstør efter ophold på Grenen

3. etape Danmark rundt 2014

Kære læsere.

3. etape af vores turne i Danmark er tilendebragt. Udfordrende dag i både afstand og vejr. Det krævede naturligvis det sædvanlige på kost, men trods det igen var et Scandic hotel, var frokosten denne gang i et overskueligt niveau, den var igen dejlig og alle ryttere er foreløbigt meget positive på kost og logi.

...

Men selve etapen var allerede fra kl.7:59, de startede et helt minut før tid , præget af regn og blæst. Så på med regnjakker og ekstra arme og ben. For de uindviet, så er det ikke legemsdele, men løse cykelærmer og ben. Så trods den varme Danske sommer, kan regn være koldt.

Første pause var planlagt til Skagens fyr og der var det tørvejr indtil 3 minutter før rytternes ankomst, men snart måtte undertegnede og Carsten Nielsen sætte 2 pavilloner op for læ af både mad og ryttere.

Men de seje ryttere fortsatte efter deres fouragering, næste stop var udråbt til Løkken, men trods advarsel om, at der var 82 kilometer til Løkken, fortsatte de alle. Vi ventede og ventede og pludselig var de der.

Atter fyldte de denne gang, de meget tomme maver og nu manglede der kun 62 kilometer til Løgstør.

Her ventede vi på dem og den traditionelle bakkespurt imod etapens endemål, men som dagen var begyndt, endte den også med vand, men denne gang var det dyre redskaber der skulle ordnes.

Men rytterne kunne denne gang få massage mod betaling, men benytte alt andet på hotellet gratis.

Tirsdag er det vores længste dag, nemlig 202 kilometer ned langs den Vestjyske strandvej med hvad Vesterhavet kan byde på og den behagelige vind . Vi ender i Skjern på Hotel Vestjyden, og vil måske konvertere til Indre mission under vores nadver.