Tilmeld dig - Team Sydsjælland & Øerne 2017

 

TUREN I 2016 ER LUKKET, KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE MED I 2017 SKRIV DIG OP ALLEREDE NU, PÅ NEDENSTÅENDE MAIL:

 

Vil du også gerne udfordrer dig selv, og samtidig hjælpe andre?? 

Vi er mange der trænger til at slanke os og ind imellem ryger der også noget mindre sundt ned - og det ses.

Derfor er der en del, som kaster sig på deres cykler og tager de otte dage til Paris - det giver en oplevelse for livet, og støtter samtidig et godt formål.

Op på cyklen og afsted

Undervejs får man oplevelsen af dejlig natur, frisk luft, godt kammeratskab og en velfortjent nattesøvn. Vi overnatter undervejs på vandrehjem eller hoteller 7 gange inden vi når Paris hvor vi har 2 overnatninger.

Pris for at deltage
Prisen er delt i 2 dele: En tøjpakke som består af 6 dele - Pris: 2.700 kr. ( incl. Dertil koster det kr. 200 i kontingent for et års medlemskab af Den Velgørende Forening TOUR de TAXA.)

En overnatnings og forplejnings pakke ( som udbydes af vores samarbejdspartner fra Skørringe turistbusser) som dækker Vandrehjem/Hoteller og fuld forplejning. pris 5500 kr Bemærk at hjemmetransport ikke er inkluderet 

En Service pakke bestående, af massør, madvogn samt mekaniker etc på vej til paris pris 2300 kr

Total for turen er 10.500 kr ( tøjpakken betales samtidig med tilmelding, resterende beløb betales 1 marts, 1 april, 1 maj 2015 )

Da Tour de Taxa ikke har lønnet arbejdskraft, gennemføres hele arrangementet af frivillige medlemmer. Der er nedsat styregrupper for hvert hold til at forberede og gennemføre turen i samarbejde med rytterne. Foreningen stiller udstyr til rådighed.

Pårørende kan også blive en del af projektet og tage imod deres cyklende familiemedlemmer i Paris. Det er altid festligt – og de kan nyde et par dage sammen i Byernes By.

Hvad kræves der for at deltage?
Det er ikke et cykelløb men en motionstur. Vi følges ad hele vejen. Vi plejer at cykle med en march-hastighed på 27-29 km/t og med et gennemsnit på 24-26 km/t.

De fleste med et almindeligt godt helbred kan klare turen, under forudsætning af, at du bruger mange timer på træningen i foråret og forsommeren op til afgang.

Man skal som minimum have cyklet 2500 km. inden afgang, og de fleste skal helst være kørt sammen med holdet.

Man skal som minimum deltage i 2 af de planlagte weekendtrænings ture pr. måned og der er tre testture, hvor der er mødepligt.

Ud over penge forventes det således, at rytterne investerer noget tid i deres livs cykelprojekt, så det er en god idé at tale det igennem med baglandet.

Mvh

Michael seerup jensen

Styregruppen

JuicOrganic Tour De Taxa

mail - seerup@tourdetaxa.com

Tlf. 53831804