JuicOrganic sætter fokus på velgørenhed

JuicOrganic har gennem nogen tid haft et ønske om at støtte en aktiv motionsforening med frivillige kræfter, der ønskede at samle penge ind til et velgørende formål. Det skulle være en forening der kunne gå godt i spænd med JuicOrganics vision om sundhed, motion og socialt ansvar.

Som hovedsponsor for Tour de Taxa, der cykler til fordel for Julemærkefonden, har JuicOrganic fået opfyldt de betingelser og ønsker, for at indgå et samarbejde med en aktiv motionsforening.

JuicOrganic Tour de Taxa, som er det nye navn de fire cykel teams cykler under, cykler ikke alene for motionens skyld, men også for fællesskabet og sammenholdet. Motionisternes årlige højdepunkt er deres tour Danmark-Paris på otte dage - på cykel. En udfordrende præstation, som giver en sejrsfølelse når man, efter otte dages strabadser i en cykelsaddel, er kommet i mål.

Det er den samme følelse som børnene på Julemærkehjemmene opnår efter et 10 ugers langt ophold, hvor de dels har lært at tackle konflikter og fået større selvværd, dels har ændret kostvaner og tabt sig.
Det synes derfor helt naturligt, at det netop er Julemærkehjemmene der cykles for med henblik på at få indsamlet så mange penge som muligt til Julemærkefonden.

Den sunde livsstil, baseret på motion og sund kost af naturlige råvarer, mener vi komplementerer vores vision og økologiske produkter rigtig godt. Det er således via denne vej vi ønsker at udbrede kendskabet til JuicOrganics økologiske produkter.

Som hovedsponsor har vi oprettet et sekretariat til at hjælpe med at udarbejde pressemeddelelser, artikler samt koordinere kontakter til landsdækkende media. Derudover hjælper vi til med planlægning og afvikling af events med henblik på indsamling til Julemærkefonden. Det er især igennem disse events vi vil markedsføre JuicOrganics økologisk produkter.

JuicOrganic glæder sig til et langvarigt og godt samarbejde med Tour de Taxa. Sammen vil vi cykle for og fokusere på indsamlingen til Julemærkefonden.