Tour de Taxa - Klassikerne

Tour de Taxa "klassikerne" er for dem som gerne vil prøve en anderledes Tour.

Du har måske prøvet Touren til Paris og ønsker nu nogle andre oplevelser, her får du ruterne for 4 af de store forårsklassikere på en uge.

Tour de Taxa "klassikerne" er en tour der også cykles til fordel for Julemærkefonden, i lighed med den originale Tour de Taxa tur til Paris. 

Der er stadig ledige pladser på dette hold.

Det er et krav at man er erfaren langdistancerytter og ikke har behov for hjælp op af bakkerne. Det er et minimums krav at man har cyklet 2.500 km i foråret og op til turen.
Der bliver arrangeret nogle obligatoriske træningsture som det forventes at man deltager i (antal og geografi afhængig af holdets sammensætning).

Program for turen:

Busafgang fra Aarhus Taxa, Sommervej 10, 8210 Aarhus V, torsdag d. 18 juli om aftenen. Ankomst til Compiègne nord for Paris (startbyen for Paris Roubaix) fredag d. 19. Juli.

Lørdag d. 20. juli Paris - Roubaix
Søndag d. 21. juli Flanderen Rundt
Mandag d. 22. juli Mellemetape ca. 60 km.
Tirsdag d. 23. juli Mellemetape ca. 110 km.
Onsdag d. 24. juli Liége - Bastonge - Liége 1
Torsdag d. 25. juli Liége - Bastonge - Liége 2
Fredag d. 26. juli Amstel Gold Race 

Klassikerne er alle på over 250 km. i originaludgaverne. Det er ikke planen at de skal køres slavisk fra start til mål som de køres under løbene. Vi starter i nogle tilfælde uden for startbyen og slutter i nogle af tilfældene før målbyen, dette af hensyn til overnatningsstederne. Der er også i løbene nogle rundstrækninger som køres flere gange til sidst af hensyn til publikum, dette hensyn har vi ikke at tage, og vi skære ruterne for klassikerne, som vi skal cykle, ned til hver maksimalt 200 km.

Lørdag 26. juli Hjemrejse fra Maastricht i Holland med bus eller fly. Dette er ikke planlagt endnu.

Pris for turen:
Turen koster kr. 8300,- plus kr. 200 i kontingent til Den velgørende Motionsklub - TdT. Prisen er inkl. fuld forplejning, overnatninger, hjælpeteam, 2 sæt cykeltøj og bustransport til Paris, men eksklusiv hjemtransport fra Maastricht.

Depositum 2300 kr. og kontingent til Den velgørende Motionsklub - TdT 200 kr. betales ved tilmelding.
Resten kan betales i 4 rater á 1.500 kr. Afdragene falder i februar, marts, april og maj.