Ryttere på træningstur
Ryttere på træningstur

Skal du med til Paris i 2017 ?

Vi har brug for ryttere med hjertet det rette sted, som vil trampe som de aldrig før har gjort i pedalerne for, at vi kan samle så mange penge ind til Julemærkefonden som muligt.

Der er mange børn på Julemærkehjemmene som har brug for vores hjælp. Du deltager aktivt i vores evige jagt på at finde endnu flere midler til dem som har brug for noget ekstra.

Vi har teams i hver af de 5 regioner i Danmark
Team København, Team Sydsjælland og Ørene, Team Himmerland, Team Aarhus og Team Syd/Sønderjylland og Fyn.

Alle interesserede er velkomne til at sende en mail med ønske om optagelse på et af vores hold. 

Skriv os en mail på tilmelding@tourdetaxa.com med en kort beskrivelse af dig selv, hvor er du fra og hvad er dine tanker med et projekt som vores.

Men vigtigt er at du skriver hvor du bor og især en prioritet, f.eks. København nr. 1 og Sydsjælland nr. 2 el. omvendt.
Du kan også skrive hvis du foreløbig blot har spørgsmål

Hvornår er det?
Turen starter fredag d. 14. juli 2017 med ankomst til Paris d. 21. juli. Afsluttende med Tour de France søndag 23. juli.

Undervejs får man oplevelsen af dejlig natur, frisk luft, godt kammeratskab og en velfortjent nattesøvn.

Vi har naturligvis også et tilbud til familie og venner til ryttere om at komme med til Paris og tage imod lige præcis deres rytter. Dette er altid festligt – og samtidig kan man nyde to gode dage sammen i Byernes By.

Alle holdene arrangerer fællestræning hver weekend i foråret og frem til starten lyder. Vi lægger stor vægt på det sociale samvær på holdene. Vi kommer til at tilbringe rigtig mange timer sammen.

Prisen for deltagelse
Prisen er ikke fastlagt endnu men alt i alt kommer det til at koste ca. 10.500- 11.000 kr. at køre med til Paris. Prisen kan variere lidt for de 5 hold. Med i prisen er følgende:

Overnatnings- og servicepakke:
Denne pakke dækker prisen for syv overnatninger med fuld pension på vej til Paris samt to overnatninger med morgenmad i Paris, diverse fællesomkostninger og kontingent til Tour de Taxa.

Tour de Taxa tilbyder fuldt serviceteam for hvert hold under etaperne, madvogn (2-3 pauser på hver etape med forplejning), værkstedsvogn, bagagetransport, massører, stifindere m.m.

OBS: Pakken indeholder IKKE hjemtransport. I stedet er det muligt at bestille denne som tilvalg. Der kan også bookes transport t/r fra Danmark til familie og venner.

Tøjpakke:
I pakken indgår bl.a.: to jerseys, to par bibshorts og en vindvest.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Styregrupperne i Danmark