Fra England til Skotland på cykel

JuicOrganic Tour de Taxa’s alternative tur for tidligere ryttere som gerne vil prøve noget andet, bliver i 2016 fra Torquay til Inverness i uge 28. Tidligere ryttere har fortrinsret på holdet, hvor der er plads til 26 ryttere.

Turen er på 7 etaper og ruten går fra Torquay i Devon fra kysten af Den Engelske Kanal i det sydvestlige England op igennem det vestlige England og Skotland til The Highlands som krydses mod nordøst til Inverness ved nordsøkysten i det nordøstlige Skotland. I alt 1142 km. og 10.060 stigningsmeter.

Glem alt om London, det flade østlige England og the Midlands eller de såkaldte kedelige nordengelske industribyer. Der kommer du ikke på denne Tour.

Ruten op gennem det vestlige England passerer nogle af de flotteste landskaber i England og er med meget spændende og afvekslende natur.

Ruten følger hovedsagligt, ruten for den kendte tur: Ride Across Britan, men er dog lidt kortere.

Pris og tilmelding:
Prisen er 9.500 kr. for 9 overnatninger.
Dette er for 7 overnatninger og fuld pension fra fredag d. 8. juli til fredag d.15. juli 2016 og to overnatninger i Inverness fra fredag d. 15. til søndag d. 17/7 inkl. morgenmad.

Desuden dækker prisen fuldt serviceteam og kontingent kr. 200 til foreningen. Man skal derudover bestille minimum en jersey og et par Bibshorts af JuicOrganic Tour de Taxa tøjet 2016 hos Xtreme af hensyn til sponsorerne.

Man bestiller selv flybilletter og transfer som ikke er inkluderet. Priserne med lavprisselskaberne til London (hvorfra der er bustransport til Touquay) og fra Edinburgh (hvortil der går tog/bus) er ret billige. Forslag til flyafgange oplyses senere på turens facebook side.

Tilmelding skal ske på mail dan@fridanex.com

Endelig tilmelding fortages dog ved tilmelding og betaling af depositum på kr. 3.000 i Ørslev rejsers webshop. Restbeløbet kr. 6.500 skal betales i webshoppen senest den 2. maj 2016.

Har du brug for mere info, så ring til Dan på tlfnr: 2064 8865.