Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
Julemærkefonden

Skal du med til Paris i 2017?

Vi har brug for ryttere med hjertet det rette sted, som vil trampe som de aldrig før har gjort i pedalerne for, at vi kan samle så mange penge ind til Julemærkefonden som muligt. Der er mange børn på Julemærkehjemmene som har brug for vores hjælp. Du deltager aktivt i vores evige jagt på at finde endnu flere midler til dem som har brug for noget ekstra.

Vi har teams i hver af de 5 regioner i Danmark - Team København, Team Sydsjælland og Ørene, Team Himmerland, Team Aarhus og Team Syd/Sønderjylland og Fyn

Alle interesserede er velkomne til at sende en Forhåndstilmelding med ønske om optagelse på et af vores hold. Tilmeldingen er ikke bindende for nogen af parterne.

Der vil blive holdt informationsmøder med henblik på endelig tilmelding til turen hvorefter der skal betaltes et depositum.  De enkelte teams vil komme med datoer senere.

Skriv os en mail - tilmelding@tourdetaxa.com

Skriv en kort beskrivelse af dig selv, hvor er du fra og hvad er dine tanker med et projekt som vores.

Men vigtigt er at du skriver hvor du bor og især en prioritet, f.eks. København nr. 1 og Sydsjælland nr. 2 el. omvendt.

Du kan også skrive hvis du foreløbig blot har spørgsmål.

Hvornår er det?
Turen starter fredag d. 14. juli 2016 med ankomst til Paris d. 21. juli. Afsluttende med Tour de France søndag d. 23. juli.

Undervejs får man oplevelsen af dejlig natur, frisk luft, godt kammeratskab og en velfortjent nattesøvn.

Vores eksterne samarbejdspartner Ørslev Rejser har et tilbud til familie og venner til ryttere om at komme med til Paris og tage imod lige præcis deres rytter. Dette er altid festligt – og samtidig kan man nyde to gode dage sammen i Byernes By. Det står naturligvis alle frit for om man vælger Ørslev Rejsers tilbud om bus og/eller ekstra indkvartering eller om man vælger selv at booke.

Alle holdene arrangerer fællestræning hver weekend i foråret og frem til starten lyder. Vi lægger stor vægt på det sociale samvær på holdene, da vi kommer til at tilbringe rigtig mange timer sammen.

Prisen for deltagelse
Prisen er ikke fastlagt endnu men alt i alt kommer det til at koste ca. 10.500- 11.000 kr. at køre med til Paris. Prisen kan variere lidt for de 5 hold.

Med i prisen er følgende:

Overnatnings- og servicepakke:
Denne pakke dækker prisen for syv overnatninger med fuld pension på vej til Paris samt to overnatninger med morgenmad i Paris, diverse fællesomkostninger og kontingent til Tour de Taxa.

Tour de Taxa tilbyder fuldt serviceteam for hvert hold under etaperne, madvogn (2-3 pauser på hver etape med forplejning), værkstedsvogn, bagagetransport, massører, stifindere m.m.    

OBS: Pakken indeholder IKKE hjemtransport. I stedet er det muligt at bestille denne som tilvalg. Der kan også bookes transport t/r fra Danmark til familie og venner.

Tøjpakke:
I pakken indgår bl.a.: to jerseys, to par bibshorts, en vindvest, et par løse ærmer og ben og en hjelm i matchende farver.

Se også:

En glad julemand efter ankomsten til Paris for 5 gang.
Den Velgørende Forening TOUR de TAXA

Den Velgørende Forening TOUR de TAXA er foreningen der står bag holdene.

Læs mere

Cykelpartner