Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
Julemærkefonden

Team Himmerland 2016

Træningsiveren har været stor på Paris-holdet i 2016. I gennemsnit har 30 Himmerland-ryttere deltaget til hver eneste af de ugentlige fællestræninger. Der var dog ”kun” 6 ryttere til den første fællestræning, den 17. januar, da termometeret viste minus 9 grader….. Men blå himmel og sol.

Sammenlagt trænede Team Himmerland ca. 169.000 km på de danske landeveje og de mange km resulterede i et rigtig godt sammentømret hold, der gik godt i spænd – både sportsligt og socialt - kendte hinanden og støttede hinanden når der var ”sure” dage! Selv da vejarbejde og ”Umleitung” i Tyskland bragte holdet på skovtur var det med et smil og megen morskab på aftenens ryttermøde.

Henover foråret deltog holdet i forskellige cykelløb som fx Danmarks Højeste, Nordjylland Rundt, Fjorden Rundt, Vindsusløbet og da TV2 PÅ TOUR gæstede Øster Hurup viste Team Himmerland sig frem i flot stil på landsdækkende tv.

Uden vores fantastiske sponsorere kunne dette kæmpe projekt ikke lade sig gøre! Vi sætter stor pris på sponsorerne, og har besøgt flere af dem i løbet af året, kombineret med træningsture, rundvisninger og grill pølser. TAK for støtten.

Torsdag den 14. juli startede 44 Team Himmerland-ryttere fra Hobro Julemærkehjem på en spændende tur ned igennem Europa, og landede i Paris fredag den 22. juli. Hjulpet af grundig træning, gode holdkammerater og IKKE mindst af vores skønne hjælper-team bestående af massører, fys’er, madpiger, mekanikere, vejvisere og chauffører.

Billeder: Team Himmerland 2016

Kontaktpersoner - Team Himmerland

Knud Erik Høegh
Knud Erik Høegh

Holdkaptajn

Tlf: 60651598

Tommy Hvilsom
Tommy Hvilsom

Løjtnant gruppe 1

Tlf: 21968716

Lone Pedersen
Lone Pedersen

Kasserer

Tlf: 23308907

Nicolaj Hvilsom
Nicolaj Hvilsom

IT- Ansvarlig

Tlf: 23354623

Webshop hos Ørslev er klar til bustransport mm.

Webshop hos Ørslev er klar til hjemtransport, ledsagere og...

Læs mere

Ryttere & hjælpere

Team Himmerland

Her kan du læse mere om rytterne og hjælperne på Team Himmerland.

Se holdet

Rytterlogin

Cykelpartner
Cykelmotion.dk