Auktion på lauritz.com

Vi har fået en god aftale i stand med Lauritz.com.
I perioden 23. maj til 3. juni vil auktionshuset have en auktion til fordel for vores sag.
Alle de indkomne penge og salærer går ubeskåret til Julemærkefonden.

Hvad er din opgave?

1. Find et produkt, det kan være et møbel, en 4 personers middag i en restaurant eller antikviteter. Pågældende produkt bliver vurderet til en værdi af Lauritz.com, bliver det godkendt til MINIMUM 800 kr, kommer det på auktion.

Lauritz.com vil udarbejde et katalog som kommer online, alle deres brugere får direkte mail og alle os kan via Facebook eller lignende lægge link.

2. Du må IKKE TRO, at dine egne vurderinger af værdi er gældende, derfor skal vi IKKE have de glemte møbler på loftet eller en hadegave sat på auktion, alle IKKE solgte varer ryger retur, derfor vil vi hellere have noget sikkert salgsbart end en test på Piet Van Deurs "hvad er det" ?

3. Vi har bl.a musik på auktion, du kan altså byde på et LIVE band til en glad aften, netop en LIVE oplevelse er en "her og nu" ting, derfor kan den heldige vinder af budet IKKE klage over sin oplevelse, men hvis man f.eks har købt en gammel cykel på auktionen, er utilfreds med købet, så kan man indenfor de første 14 dage efter auktionen returnere cyklen og få sine penge igen.

Det må simpelthen ikke ske, derfor er det vigtigt at du KUN kommer med noget, skaffer noget til auktionen som ALDRIG skaber grobund for tvivl hos den heldige vinder af auktionen.

Jo flere returneringer, jo færre indkomne penge til Julemærkefonden.

Vi samler alle tingene til sidst, men inden auktionen går på er alt vurderet, du kan altså opleve at din indsamlet ting, oplevelse etc. etc. skal via Lauritz.com og derefter midlertidigt tilbage til dig inden auktionen starter. Den transport må du sørge for eller kontakte mig for en mulig løsning.

Alt hvad der kan skaffes til auktionen skal jeg vide noget om, der skal bruges billede om muligt, udførlig beskrivelse af produktet, ved oplevelser er det vigigt at alle data er med.

Der er visse ting der ikke tages imod.

Brugte biler,motorcykler eller lignende som desværre kan gå hen og blive en sikker reklamation. En Ford T er okay, men ikke en Ford Mondeo.

Derudover skal vi heller ikke have unikke eksemplarer fra de første årgange af Weekend Sex, det er børn vi hjælper. Men har du det første nummer af Billed Bladet er det okay.

Held og lykke og HUSK at konstaterer vi stor succes med denne auktion, så prøver vi igen i 2014, 2015 ...................

Skriv til mig på: Michael@tourdetaxa.com