TdT og Post Danmark Rundt

Et indgået samarbejde imellem Post Danmark, Julemærkefonden og Tour de Taxa, har resulteret i at Tour de Taxa står som medarrangør i Velgørenhedsløbet 4 August 2013.

Velgørenhedsløbet køres i.forb.m Post Danmark Rundt og er i år til fordel for Julemærkefonden.

Tour de Taxa har fået tildelt 75 pladser i feltet. Du kan altså komme med på en fantastisk oplevelse, med en række kendte og slutte af på Frederiksberg Allé.

Din deltagelse koster 450 kr og du får 1 cykeltrøje med i prisen.

Du må og skal helst stille op i din Tour de Taxa trøje fra enten i år eller 2012. Dannebrogstrøjen fra 2011 er også okay. Har du ingen af nævnte trøjer skal den udleverede trøje bruges.

Løbet starter i Roskilde, kører nordover via Jyllinge, Hillerød og ender på Frederiksberg Allé på målstrækningen, hvor det professionelle løb også slutter.

Der er kun 1 depot undervejs og alle følges sammen, det er IKKE et løb på tid og derfor følges alle ad, der køres naturligvis efter færdselsreglerne.

Alle deltagere mødes på Frederiksberg, får deres cykler bragt til Roskilde og rytterne bliver ditto i busser. Meget mere om dette senere.

I første omgang skal Du tilmelde dig til mig på Michael@tourdetaxa.com derefter får du nærmere instruks.

Den officielle tilmelding gælder først fra d.1. juni, men jo tidligere jeg har information om dig, jo hurtigere får vi overblik over antal Tour de Taxa ryttere.

Penge og indbetaling kommer der mere om senere, tidligst i maj måned er der nyt.

STØT OP OM DETTE PROJEKT, DET ER REN HYGGE I SAMMENLINING MED TUREN TIL PARIS ELLER JYLLAND RUNDT.

Med venlig hilsen
Michael Tang Pedersen.