Bente fra julemærkefonden tager sammen med tre børn fra Julemærkehjemmet Kildemose imod checken på vegne af Julemærkefonden.
Bente fra julemærkefonden tager sammen med tre børn fra Julemærkehjemmet Kildemose imod checken på vegne af Julemærkefonden.

639.790 kr overrakt til julemærkefonden

Tour de Taxa har lørdag d. 26. september overrakt den årlige donation til Julemærkefonden.
 
Det foregik på Julemærkehjemmet Kildemose. Pga. Coronarestriktioner kunne vi ikke komme ind på hjemmet. Overrækkelsen forgik udenfor.
 
Inden overrækkelsen var der en mindre gruppe af ryttere som cyklede en tur på 41 km rundt om Arresø.
 
Turen havde start og mål fra P-pladsen. Julemærkehjemmet sørgede for sandwicher og frugt til rytterne efter turen.
 
Ved overrækkelsen gav Dan Volmar (Formand for Tour de Taxa) checken et par ord med på vejen:
 
Der en fornøjelse igen i år at kunne overrække en donation fra Tour de Taxa til Julemærkefonden. Det er denne gange det 11. år.
 
2020 har været et år med mange begrænsninger for os alle. Ikke kun for Tour de Taxa’s cykelhold, men også for julemærkehjemmene. De har ligesom alle andre skoler og institutioner været lukket ned. Alle hjemmene er heldigvis i gang igen.
 
Det har været en tynd omgang at være på et Tour de Taxa-cykelhold i år. Igennem næsten hele foråret har vi været afskåret fra fælles-træning og vores toure til Frankrig er blevet udskudt, men holdene har dog været på forskellige ture og trænings-weekender i Danmark, også for at vise tøjet og sponsorlogorene frem.
 
At tourene til Frankrig blev udskudt, betyder ikke at der ikke bliver en donation til Julemærkehjemmene i år, det gør der naturligvis. Vores sponsorer har ydet bidrag. Der har også været nogle pengeskabene aktiviteter og rytterindsamlinger på Betternow. Det har dog ikke været i normalt omfang. Det har smittet af på resultatet, men vi er trods alt i stand til at aflevere et pænt beløb.
 
Til at overrække checken har vi to Tour de Taxa-ryttere, Mona og Annelise og det er Bente fra fonden som sammen med tre børn fra Julemærkehjemmet Kildemose der tager imod checken på vegne af Julemærkefonden".