Tour de Taxa Explore 2023

Tour de Taxa Explore 2023 bliver Lissabon-Porto-Lissabon fordelt på 9 etaper.

Ankomst Lissabon torsdag d. 29. juni – afrejse søndag morgen/formiddag d. 9. juli.

Explore touren 2023 bliver med inspiration fra den første og legendariske Explore tour fra Madrid til Porto hvor de sidste tre etaper var i Portugal. De gav helt klart lyst til et nærmere bekendtskab.

Der er nogle kriterier for en rigtig Explore tour. Etaperne må max være 110 km. i gennemsnit. Ruterne skal være interessante og der skal være spændende overnatningsbyer eller gode resorts.

Start og mål i Lissabon. Porto skal selvsagt på ruten. Det skal toppen af Estrela også inkl. 50 km frivillig forlængelse op til toppen Torre på Estrela ca. 2.000 moh.

Desuden en etape fra Royal Douro Vally hotel and spa resort langs Dourofloden til Porto.

Se hoteloversigten her

Ruten går langs Atlanterhavs kysten det meste af vejen retur mod Lissabon.

Det bliver ca. 1.000 km. Fordelt på 9 etaper. ca. 11.500 hm. (Ekskl. Den frivillige tur til toppen af Estrela)

Se etapeplanen her

Man medbringer selv al bagage og cyklen i flyet (i cykelkuffert), som på Andalusien rundt touren. Muligheden for leje af cykler i Lissabon vil blive undersøgt.

Prisen er kr. 11.800 som er inkl. kontingent, indkvartering med halvpension, fuldt service team med forplejning på etaperne, mekaniker, bagagetransport på turen og ”fysser”. Depositum kr. 3.900 ved den bindende tilmelding som fortages senest 8.10.2022 i Ørslevrejsers Webshop.

Prisen er ekskl. Flytransport (man medbringer al bagage og cykel) transfer fra lufthavne, og man skal købe et sæt cykeltøj.