Rytternes egne indsamlinger

Tour de Taxa stiller ikke krav til deltagerne om at skulle skaffe sponsorer eller penge til den årlige donation til Julemærkehjemmene, men hver enkelt rytter har mulighed for at oprette sin egen personlige indsamling.

Der er mange, som har venner, bekendte, kollegaer, familie og andre i sit netværk, der gerne vil bidrage til ens indsats med at cykle sig i form og samtidig støtte Julemærkehjemmene.

For nogle er det grænseoverskridende at bede personer, man kender, om at støtte ens projekt. Det behøver det ikke at være - man kan nøjes med at komme med en opfordring om at støtte det gode formål, det er jo frivilligt.

Man kan nemt og simpelt oprette sin indsamling i eget navn via nogle få klik på Julemærkefodens indsamlingssite, hvor hvert af Tour de Taxa-holdene har deres egen sektion.

Det er en stor motivation for den enkelte rytter at kunne følge med i, hvordan indsamlingen forløber.

De indsamlede beløb bliver summeret op per hold og samlet for Tour de Taxa. Alle pengene går direkte ind på Julemærkefondens konto.

Det samlede beløb indgår i den symbolske "check", som hvert år efter sæsonen bliver overrakt af Tour de Taxa til Julemærkefonden. I "checken" indgår også de beløb, som bliver overført til Julemærkefonden direkte fra Tour de Taxa, der stammer fra sponsorerne og holdenes overskud det pågældende år.

Obs! I Danmark er der stramme regler for, hvem der kan lave en indsamling. Denne er godkendt af Indsamlingsnævnet. Dette gør desuden, at bidragene er fradragsberettigede. Det bliver automatisk overført til ens selvangivelse, når/ hvis man udfylder felterne, hvor man oplyser om sit bidrag og foretager betalingen.

Læs om indsamlingerne her: https://indsamling.julemaerket.dk/events/tour-de-taxa-2024