Skal du med på fællesbilledet i 2025 ??
Skal du med på fællesbilledet i 2025 ??

Tilmelding til 2025 - skal DU med !!

Kør med Tour De Taxa fra Roskilde til Paris den 18. til 26. juli 2025

FORHÅNDSTILMELDING ER ÅBNE NU.

Drømmer du om en cykel oplevelse for livet, så har du nu muligheden samtidig med at du støtter en god sag, nemlig Julemærkehjemmene.

Du kan cykle med et af de mange Tour de Taxa hold til Paris.

I 2025 cykler Tour de Taxa Team Nordsjælland fra Roskilde til Paris gennem den meget smukke Moseldal og selvfølgelig gennem Champagne-distriktet.

Turen slutter med at vi kører op ad Champs Elysees, rundt om Triumfbuen, før vi afslutter turen ved Eiffeltårnet. Det er en del af touren, at der er mulighed for at blive i Paris til søndag den 27. juli 2025 og se afslutningen på Tour de France - forhåbentlig med Vingegaard på podiet.

Turen er på ca 1.400 km med 4.500 højdemeter fordelt over 9 etaper med et dagligt gennemsnit på ca 155 km, så der er tid til at hygge på bagsmækken efter hver etape.

Der vil blive holdt orienteringsmøde i september/oktober 2024. På mødet vil vi gennemgå hele forløbet frem til vi står i Paris, herunder også en gennemgang af den træning, der vil blive gennemført.

Fællestræningen starter i begyndelsen af marts 2025 og der vil være træning tirsdag/torsdag kl 17.00 og søndag kl. 09.00. Udgangspunktet for træningen vil være Ballerup Super Arena, men vi starter også andre steder fra, eksempelvis Roskilde, der giver mulighed for at køre i lidt forskelligt opland, så vi får prøvet alle de gode bakker. Det vil også være 1-2 weekend træninger i løbet af foråret.

Vi vægter socialt samvær, godt humør og god træning højt og vores motto er at vi starter sammen og vi kommer hjem sammen, for det vil være en holdpræstation at komme til Paris.

Vi cykler på vores egne cykler og der er ingen krav om, at du kommer med sponsorer, men da vi cykler til fordel for børn på Julemærkehjem i Danmark, er ethvert sponsorat selvfølgelig kærkommen.

Har du spørgsmål, så kontakt endelig sportschef og hold ansvarlig Allan Hasemann på mail nordsj@tourdetaxa.com eller send en tilmelding på dette link Tour De Taxa