Skal du have ny cykel ??
Skal du have ny cykel ??

Ny samarbejdsaftale med Pronghorn

Samarbejde mellem Tour de Taxa og Pronghorn Bikes

Tour de Taxa har indgået et samarbejde med danske Pronghorn Bikes der giver rytterne adgang til de bedst mulige cykler til de kommende mange træningsture og ikke mindst turen til Paris i 2025.

Og skal hjælpe med at øge donationerne til Julemærkehjemmet.

De ryttere som køber en cykel i sæson 2024/2025 får indsat 10% af prisen på rytterens egen donation (Betternow) til Julemærkefonden

 Hvem er Pronghorn

Pronghorn er en danske producent af skræddersyede sports cykler. Landevej, Gravel og MTB. Vi har redesignet måden man køber cykler på. Vi bygger personlige cykler til dig ved hjælp af scanningsteknologi og AI og gør det tilmed til konkurrencedygtige priser. Hver rytter er unik. Hver cykel er unik.

 Pronghorn designer selv sine rammer og får dem produceret i Kina. Dernæst bygges unikke cykler i Horsens sammensat af vores rammer og kendte komponenter fra mærkevarer leverandører af hjul, geargrupper, sadler mm.

Hvad kan Pronghorn hjælpe Tour de Taxa-ryttere med

Pronghorn kan ikke hjælpe dig med at komme i god form, men vi kan hjælpe dig med at:

  • Undgå fejlkøb af cykel
  • Minimere risiko for skader pga. forkert cykel eller cykelindstilling
  • Opnå optimeret kraftoverførsel så der skal bruges færrest muligt kræfter
  • Opnå cykelglæde
  • Du kommer i mål med dit donationsmål da cykelkøb giver 10% rabat, der konverteres til din personlige donation til julemærkehjemmet.

 Hvordan møder du Pronghorn  

Alle ryttere kommer til at møde Pronghorn Bikes på de kommende tøjprøveaftener i november 2024 og vil derudover få en personlig invitation til et 1-2 timers besøg hos Pronghorn showrooms i enten Horsens eller Allerød. På besøget som bookes på Booking af Pronghorns showroom og værksted vil du:

 Blive tilbudt en god kop kaffe

  • Dialog om din kørestil. evt. udfordringer samt ønsker
  • Få foretaget et Smart Fit som består af scanning af din krop og efterfølgende AI baseret bikefit med anbefaling af cykelmodel, størrelse og indstilling
  • Tilbud prøveture
  • Få udarbejdet tilbud på cykel, der dernæst hvis du accepterer bygges 100% tilpasset til dig

 Pronghorn har ingen standard cykler men bygger alle cykler i hånden i Horsens 100% tilpasset hver enkelt rytters anatomi. Alle cykler er baseret på kendte mærkevare komponenter (Shimano, SRAM, DTSWISS mm) kombineret med vores egne rammer.  Cyklerne leveres typisk 14 dage efter ordreafgivelse.

 Hvad med prisniveauet

Prismæssigt ligger vi typisk på niveau med Canyon, men adskiller os ved at være danske, tilbyde lokal mulighed for opmåling og prøveture inden køb samt efterfølgende mulighed for lokal service og reparationer.

 Pronghorn tilbyder i dag 3 rammer til landevejscykling som vil være relevante for Tour de Taxa turen:

 Road Aero som er vores hurtigste model, stiv og aggressiv med fokus på aerodynamisk optimering. Afhængig af individuel valg af hjul, geargruppe mm koster den fra 22.990 kr. til 74.990. På Aero racere og landevejscykler fra Pronghorn kan man se 13 forskellige konfigurationer af Road Aero i forskellige prisklasser.

Road SL er vores klassiske model. Ultra let, stiv og optimeret til bjergkørsel. Afhængig af individuel valg af hjul, geargruppe mm koster den fra 27.990 kr. til 57.990. På Racere og landevejscykler fra Pronghorn kan man se 10 forskellige konfigurationer af Road SL i forskellige prisklasser

Endurance Aero Road X er vores bud på en ”komfort” cykel, der samtidigt kan bruges både på landevej og til Gravel kørsel i stier og skov, hvor der blot skal skiftes hjul. Dvs. med tilkøb af ekstra hjulsæt får man 2 cykler i én. Sammenlignet med vores

Road Aero sidder man lidt højere og opnår bedre komfort. Afhængig af individuel valg af hjul, geargruppe mm koster den fra 30.990 kr. til 59.990. På  Racere og landevejscykler fra Pronghorn kan man se 12 forskellige konfigurationer af Endurance Aero Road X  i forskellige prisklasser

Vil du allerede nu besøge Pronghorn er du meget velkommen på www.pronghorn.dk og i vores to showrooms. Venligst oplys du er fra Tour de Taxa for at opnå kickback.